Van 15 augustus t/m 19 augustus 2022 heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met alles wat Triton te bieden heeft! Je kunt jouw eerste roeihalen maken, rondleidingen krijgen en natuurlijk een feestje komen bouwen! Verder is Triton ook te te vinden op het Janskerkhof (maandag en woensdag), de Sportmarkt (dinsdag) en het Lepelenburg (maandag t/m woensdag). Kom langs bij het Janskerkhof, het Lepelenburg of de Sportmarkt om te horen hoe het is om lid te zijn bij Triton. 
Maandag - Rosé borrel - 16:00 tot 23:00
Kom langs op Triton met je UIT-groepje om vanaf 16:00 te genieten van muziek en heerlijke rosé die we voor jullie koud hebben staan!  
LET OP: Het is op maandag niet mogelijk om je in te schrijven op Triton. Op dinsdag ben je welkom om je in te komen schrijven!
Dinsdag - Triton Lounge, de Parade & Feestje - 10:00 tot 03:00
Op dinsdag is Triton in te vinden bij de verenigingsparade. Kom kijken naar alle verenigingswagens op de Uithof (Cambridgelaan). De verenigingsparade zal plaatsvinden van 11:30 tot 12:30. Verder is het tot 18:00 mogelijk om langs te komen op Triton voor meer informatie en om je inschrijving compleet te maken! De dag wordt afgesloten met een echt Triton Feestje in de zaal! (18+). Hiervoor zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. De kaartverkoop zal starten op dinsdag 16 augustus om 10:00 via het Instagram account @roeienbijtriton. Deuren van het feestje zijn open van 22:00 tot 23:00. Geen kaartje voor het Feestje weten te bemachtigen? Geen zorgen! In de Vrienden zal er ook een borrel zijn vol met Tritonleden en de lijsten met namen van mensen die zijn ingeloot komen daar ook te hangen! 
Woensdag - Beachborrel - 14:00 tot 23:00
Woensdag is het absolute hoogtepunt van de week! De Beachborrel (18+) staat ook wel bekend als het grote jaarlijkse UIT-feest van Triton. Hiervoor zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De kaartverkoop zal starten op dinsdag 16 augustus om 14:00 via het Instagram account @roeienbijtriton. De deuren zijn open tot 18:00!
Donderdag - Triton aan de Kade - 10:00 tot 23:00
Nadat je op woensdag los bent gegaan op de Beachborrel, kan je op donderdag in de zon komen chillen aan het Merwedekanaal. Het bier en Stëlz zal weer koud staan en aan het eind van de middag zal er weer genoten worden van goede deuntjes! 
Vrijdag - Eerstejaars BBQ - 18:00 tot 23:00
Word je ingeloot, dan ben je welkom op de Triton Eerstejaars BBQ. Hier kan je kennismaken met al jouw toekomstige jaargenoten. De perfecte afsluiting van de week en een aftrap van een geweldige periode bij de U.S.R. "Triton".