Sinds dit jaar worden in Utrecht inschrijfgegevens gedeeld met verschillende verenigingen. Dit omvat geen persoonsgegevens. Triton doet dit ook voor statistieke doeleinden. Je hebt geen verminderde lotingskansen bij Triton én bij de andere verenigingen als je je bij meerdere verenigingen inschrijft.
Lid worden bij Triton? Schrijf je dan in via de knop hieronder. Let op, na het invullen van dit online formulier dien je je inschrijving te bevestigen door langs te komen op Triton tijdens de UT. Pas nadat je je inschrijving op Triton bevestigd hebt, kan je meeloten. Je kan tijdens de UIT langkomen van dinsdag tot donderdag tussen 11:00 en 17:00 op Triton. Op vrijdag kan je ook langskomen tussen 11:00 en 15:00.
Aan het eind van het formulier ontvang je een voorlopig lidmaatschapsnummer via de mail. Het is van belang dat je dit nummer meeneemt om jouw inschrijving te bevestigen. 
Controleer na invullen of alle gegevens volledig en correct zijn. Pas na de fysieke inschrijving op Triton is jouw inschrijving bindend. Na je fysieke inschrijving op Triton ontvang je een informatiemail met daarin belangrijke informatie over data die vrijgehouden dienen te worden. Ook ontvang je gedurende de UIT, of aan het eind van de UIT bericht over de loting. Er komt een lijst met namen van ingelote personen te hangen. Deze wordt om 23:00 opgehangen op de volgende plekken:
   -    Dinsdag 16 augustus - Triton & Grand Café de Vrienden
   -    Woensdag 17 augustus - Grand Café de Vrienden
   -    Donderdag 18 augustus - Grand Café de Vrienden
De loting van zondag wordt via de site en mail bekendgemaakt.
Indien je ingeloot bent: de week na de UIT mag je een dagdeel langskomen op Triton om je inschrijving te voltooien. Meer informatie hierover zal je nader ontvangen in de desbetreffende e-mail. Verder ben je welkom op de Eerstejaars BBQ op Vrijdag.
Krijg je geen bericht? Dan doe je automatisch weer mee met de loting van de volgende dag. Hoe eerder je je dus inschrijft, hoe meer kans je hebt om ingeloot te worden.